Home » Amateurtheater tijdlijn

Op zeven jarige leeftijd ging ik in 2005 voor het eerst naar Stichting Trias voor mijn eerste toneelles samen met mijn beste vriendin. In 2006 speelde ik mijn eerste toneelstuk en had ik me ingeschreven voor musicallessen in het nieuwe cursusjaar. In 2007 speelde ik mijn eerste musical en ik ben alleen maar blijven groeien.Bij Stichting Trias had ik langzaam een kleine familie verzameld aan fijne mensen waarmee ik mocht samenwerken. Door de jaren heen zijn er een aantal verschillende docenten geweest en ik heb van hen allen onwijs veel kunnen leren.

Na een druk examenjaar heb ik een tussenjaar met een theatervooropleiding gedaan. In die tijd ben ik ook met een baantje in de horeca begonnen. In dit jaar heb ik besloten Theaterwetenschap te gaan studeren in Amsterdam. Mijn propedeuse heb ik in een jaar gehaald en ook het tweede jaar is ondertussen achter de rug. 

Helaas heb ik al te lang niet meer gezongen al grijp ik soms de kans bij een open podium avond bij mijn studievereniging. Graag wil ik aanstaande jaren nog altijd blijven doen wat ik leuk vind terwijl ik er langzaam achter kom hoe ik daar mijn beroep van kan maken.