Home » Amateurtheater tijdlijn » 2015 - Nevenactiviteiten

Mariken in de tuin der lusten

In oktober heb ik als figurant mee mogen spelen in de wereldpremière van de opera Marike in de tuin der lusten van OPERA2DAY in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Dit is een super gave voorstelling gebaseerd op het boek Mariken van Nieumhegen uit de 16de eeuw. Ik speelde een van de meisjes die symbool staan voor de vele zielen die net als Mariken een eigen verhaal hebben dat vertelt kan worden. Door de indrukwekkende muziek en het immense decor was het een heus spektakel. Hieronder ziet u de trailer die opgenomen is door OPERA2DAY waarin ik in het begin te zien ben op de aardbol.


Locatie festival Rijswijk:
Rijswijks Pracht Junior

"Wilt u nog een kopje th...
O Nee! Het is al te laat!"

Het Locatie Festival Rijswijk is een jaarlijkse activiteit van Stichting Trias op verschillende locaties in Rijswijk. Dit jaar werd ik gevraagd om de Theehaas te spelen uit Alice in Wonderland aangezien dat het algemene thema van het festival was dat jaar.  Dit hield in dat ik, zeer gestrest, zorgde voor thee en hapjes voor de mensen. Daarnaast mocht ik een klein stukje zingen (zoals hiernaast te zien).

 

 "Het was weer goehoed!"


Rijswijk's Got Talent

Het Rijswijk's Got Talent is een soort open podium bij Stichting Trias en ik werd gevraagd of ik mijn solo uit de musicaOliver! wilde doen om zo reclame te maken voor onze voorstellingen. Ik heb dan ook met veel plezier het lied Ik Kijk Kritisch uit de musical Oliver Twist gezongen. 

"Ineens was Yoëlle weg en zagen wij alleen nog Fergie. Erg overtuigend."


Presentatie

Afgelopen jaar werd ik voor het eerst gevraagd om te presenteren op het Trias Music Fest bij Stichting Trias. Het Trias Music Fest is een een week vol optredens van allerlei verschillende bandjes die zijn samengesteld uit de triascursisten van verschillende disciplines. Dit was erg leuk om te doen en zo werd ik spontaan ook gevraagd toen ik in personage (Danny Zuko) rondliep op de open dag van Trias om daar de bandjes te presenteren. Tot slot werd ik ook gevraagd om de presentatiemiddag van de gitaargroep in Voorburg te presenteren.