Home » Meer » Over mij

Is er nóg meer?

Onder het kopje Sinterklaas had ik het al even genoemd; sinds 2011 schrijf ik elk jaar een script voor het Fugro Sinterklaasfeest. Ik doe dit elk jaar met heel veel plezier maar echt les, uitleg of een beoordeling heb ik er niet over gehad. Nadat ik het script geschreven heb merken wij tijdens de repetities of het lekker loopt en of het voor iedereen duidelijk is. Bij de repetities geef ik dan ook aanwijzingen over hoe ik bepaalde zinnen heb bedoeld enzovoorts maar vaak ontstaan er juist ook hele leuke dingen met de spelers. 
Omdat ik het zonde vind om mijn scripts stof te laten vangen in mijn denkbeeldige computerplanken, heb ik er een aantal op de website van CTS-Producties te koop aan mogen bieden. Ben je dus benieuwd naar deze toneelstukken eruit zien, neem dan even een kijkje op www.cts-producties.nl of www.allesoversinterklaas.nl.  

Naast alle stukken waarin ik heb meegespeeld, help ik ook al een aantal jaar zeer enthousiast achter de schermen. Vaak word ik door mijn leraressen gevraagd te helpen bij een andere klas die zij les geven. Ook dit is altijd erg leuk, leerzaam en gezellig! 

Het laatste jaar ben ik ook steeds meer bezig met filmen en films bewerken, voor mijn eigen filmpjes van YouTube maar ook filmpjes van vakantie en bij het maken van de lipdub van het Novum. Ik merk dat ik ook hier heel veel plezier aan kan beleven. 

Zoek je dus nog een leuk script, iemand ander de schermen of iemand die je vakantiefilmpjes pimpt, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Een leuke foto van de snorren van achter de schermen.