Home » Meer » Over mij

Is er nóg meer?

Onder het kopje Sinterklaas heb ik het al even genoemd: van 2011 tot 2015 heb ik elk jaar een script geschreven voor het Fugro Sinterklaasfeest. Ook in 2017 was de Groep 8 Afscheidsmusical een groot plezier om te schrijven. Nooit heb ik echt les, uitleg of beoordelingen hierop gehad. Desondanks hebben deze schrijf- en regisseer-ervaringen er wel voor gezorgd dat ik meer interesse heb gekregen in een andere kant van theater. Ik wil dit in de toekomst ook zeker blijven onderzoeken. 

Omdat ik het zonde vind om mijn scripts stof te laten vangen in mijn denkbeeldige computerplanken, heb ik er een aantal op de website van CTS-Producties te koop aan mogen bieden. Ben je dus benieuwd naar hoe deze toneelstukken eruit zien, neem dan even een kijkje op www.cts-producties.nl of www.allesoversinterklaas.nl.  

Daarnaast heb ik ook altijd met veel plezier achter de schermen meegeholpen. Bij een studieproject in januari 2019 heb ik de productie taken op me genomen; ook dat beviel me. Graag draag ik een steentje bij in het succesvol laten verlopen van een mooie voorstelling. 

Een leuke foto van de snorren van achter de schermen.