Home » Tijdlijn

Op zeven jarige leeftijd ging ik in 2005 voor het eerst naar Stichting Trias voor mijn eerste toneelles samen met mijn beste vriendin. In 2006 speelde ik mijn eerste toneelstuk en had ik me ingeschreven voor musicallessen in het nieuwe cursusjaar. In 2007 speelde ik mijn eerste musical en ik kan sindsdien geen jaar meer zonder. Tevens ben ik niet weg te slaan bij Trias aangezien ik hier langzaam een kleine familie heb verzameld. Door de jaren heen zijn er een aantal verschillende docenten geweest en ik heb van hen allen onwijs veel kunnen leren. Nog steeds wil ik zoveel mogelijk leren van zoveel mogelijk verschillende mensen. Vandaar dat ik in 2016 opzoek wil naar een nieuwe omgeving om ervaringen op te doen. 

Afgelopen jaar was een druk jaar. Naast dat het mijn examenjaar is, ben ik ook nog altijd hartstikke druk met allerlei andere zaken. Na een hoofdrol in Oliver! te hebben gespeeld, zit ik nu voor het eerst een jaar bij de cursus Theater voor volwassenen en heb ik dus officieel afscheid genomen van de Teens. Omdat mijn donderdag middag nu vrij was, heb ik voor het eerst meegedaan met de schooltoneel voorstelling; onwijs jammer dat dit niet eerder kon want het was te gek. 

Naast dat ik op de planken sta, ben ik ook steeds vaker achter de microfoon in een studio te vinden want ik probeer steeds meer nummers op te nemen en ik heb hier ook onwijs veel plezier aan. 

Tot slot heb ik het afgelopen jaar meer handigheid en plezier gevonden in het "werk achter de schermen". Zo ben ik veel bezig geweest met verzinnen, schrijven en regisseren, maar ook met filmen, films bewerken en posters maken.